VUOKRAUSEHDOT
Etusivu | Yleistä | Huvila | Hinnasto | Vuokrausehdot | Varaukset

VUOKRAUSEHDOT

Varatessasi maksat varausmaksun, joka on 25 % huvilan vuokrasta. Tällöin varauksenne on vahvistettu. Vuokran loppusumma on maksettava kuukautta ennen huvilalle tuloa. Mahdolliset peruutukset teidän tulee tehdä viimeistään kaksi (2) viikkoa ennen loman alkua. Tällöin peritään ainoastaan varausmaksu. Jos peruutus tehdään alle kaksi (2) viikkoa ennen vuokrajakson alkua, vuokrasummaa ei palauteta.

Huvilan vuokraan kuuluu huvilan lisäksi veneen, saunan, ja polttopuiden vapaa käyttö huvilan vuokrausaikana. Hintaan kuuluu myös kalastuslupa Ravijoen kalastuskunnan vesialueelle, pitäen sisällään seuraavat luvat:

- kolme (3) verkkoa
- yksi (1) virveli
- yksi (1) katiska
- satakoukkuinen pitkäsiima.

Vuokraan ei sisälly kalastusvälineitä.

Talvella huvila on aina lämmin ja autotie aurattuna. Mikäli tuttavanne haluavat yöpyä luonanne, ilmoittakaa siitä vuokranantajalle jos henkilöluku ylittää huvilan vuodeluvun (koskee myös telttailijoita ja asuntovaunuja). Vuodevaatteet ja kalusteet on tarkoitettu ainoastaan sisäkäyttöön.

Lemmikkieläimiä ei saa päästää sohville, eikä sängyille. Tupakointi sisätiloissa on kielletty. Huvilan siivous ei kuulu hintaan vaan loma-asunto on luovutettava samassa kunnossa kuin vastaan ottaessa. Jos jotakin on vahingoittunut tai rikkoontunut, ottakaa välittömästi yhteys vuokranantajaan.

Lokinpesä, Lopotintie 13, 49980 RAVIJOKI

Katriina Törönen
tel. +358-400-252 111
katriina@lokinpesa.fi